My Fragrance , mistery and emotions

20:17:00

                           Astazi vorbim despre lumea parfumurilor si nu orice parfumuri ...
Parfumurile au fost intodeauna o parte integrala a vietii noastre . Mirosuri pot provoca un val de emotii , atrage sau respinge o anumita persoana si este o parte din imaginea noastra . Acum parfumul este o parte a garderobei noastre , haina noastra invizibila .
Vorbim totusi despre altfel de parfumerie , parfumuri de nisa cu esente rare , exclusiviste . Parfumuri care se produc in numar mic , cu arome mai complexe . Am ajuns sa mirosim aproapre toti la fel , fara nicio nota de personalitate.
Dar exista o lume a parfumurilor cu totul alta , o lume exclusivista , misterioasa , dar totusi accesibila pentru orice femeie.....



Femeile adoră să fie învăluite în mister, iar printre armele sale secrete, cu siguranțăa, se regăsește parfumul. Mai mult decât un simplu accesoriu, parfumul o reprezintă în totalitate, captându-i energia și emoțiile, pentru a le reda celor din jur țntr-un iz caracteristic. Pentru femeile care adoră parfumurile de lux, boutique-ul online myFragrance.ro aduce în exclusivitate o selecție de nișă a celor mai exotice arome puse în valoare de sticluțe de parfumuri de colecție. Luna iulie este dedicată miresmelor inspirate de adorații trandafiri sau puterea chipurilor regale, cărora myFragrance.ro le dedică două săptămâni de reduceri îmbibate în esențe incandescente.

Inființată acum nu mai puțin de 260 de ani, în 1747, Casa Galimard se mândrețte astăzi cu statutul de cea mai veche dintre casele de parfumieri din Franța. 
A Contre Jour (100ml, 399 lei) conferă pielii tale o senzație de proaspăt și verde, prin aromele de iris, chihlimbar și lemn de cedru, învăluite în notele fine de frezie și trandafir. Pentru femeile veșnic îndrăgostite, parfumul Evie (30ml, 249 lei) este accesoriul ideal care o învăluie în aroma subtilă a fructelor de vară, înfășsurate în note de crin elegant și trandafir dulce, mângâiate de nuanțe fine de ambra și vanilie. 
 
myFragrance.ro a pregătit o selectie de parfumuri “bijuterii” dedicate tuturor femeilor, ce îșsi pot încânta simțurile cu parfumurile de tradafiri și cele regale, la discount-uri generoase de până la 35%. Toate parfumurile din boutique-ul online MyFragrance dispun de certificate de originalitate, astfel pasionații aromelor de lux se pot bucura de propunerile celor mai mari case de parfumuri din lume.
 

myFragrance.ro este un boutique online cu parfumuri și cosmetice de lux pentru bărbțti și femei, cu proveniență certificată. Boutique-ul înglobează atăt produsele celor mai importante case de parfumuri frantuzești: Galimard, Nobile 1942, ROMEA D'AMEOR, ASGHAR ALI, CNR Create, La Maison de la Vanille Perfume, precum și celebre branduri de produse cosmetice: BellaPierre Cosmetics si Bakel Cosmetics. Toate produsele sunt în permanenâă pe stoc, iar livrarea extrem de rapidă.

Pentru mai multe detalii despre myFragrance.ro, accesați www.myfragrance.ro și pagina de Facebook.

V-am starnit interesul? Voi ce parfumuri preferati?

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Au inceput sa imi faca cu ochiul parfumurile de nisa, asa e, parca mirosim toate la fel, desi parfumul se simte diferit pe pielea fiecareia. Doar pretul ma impiedica momentan :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alinuta, preturile chiar sunt foarte bune, nu mai scumpe decat cele obisnuite

    RăspundețiȘtergere
  3. Que preciosos perfumes!!
    susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.eS/

    RăspundețiȘtergere
  4. O postare incarcata de arome...
    Am aflat lucruri noi si-ti multumesc!

    Multi pupici, Stella draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Beautiful post, really interesting!
    Have a beautiful Tuesday dear! <3
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  6. in ultimul timp m-am axat numai pe parfumuri de nisa, e bine de stiut, mersi pentru pont. Andra

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ador mirosul de flori albe: iasomie, gardeniei, dar si de citrice. Nu cine stie ce pretentii, insa parfumurile tin foarte putin pe pielea mea si acest lucru ma intristeaza. Poate un parfum de nisa ar avea o alta chimie cu pielea mea si ar tine mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi plac cele ce contin grapefruit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Momentan am mirosit doar unul si am fost impresionanta de persistenta si de felul cum se transforma aroma ora dupa ora, chiar sunt speciale.

    RăspundețiȘtergere