Travel & Style cu Dana Savuica

09:45:00

Fetele dragi, va invit sa participati la un eveniment deosebit , avem ce invata si  ne vom distra !
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style. In viziunea ei, calatoria este una dintre experientele prin care oricine isi hraneste spiritul. Pentru a pleca intr-o vacanta reusita inseamna sa avem grija cum o planificam, astfel incat sa fie o adevarata placere. "Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
 Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:

Categoria I: 40 RON ( include gift bags in valoare de 100 de ron)
Categoria II: 20 RON

Sponsorii evenimentului
: Baneasa Shopping City, Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera
Parteneri eveniment: Revista Etiquette, ReplicaVedetelor.ro, Tabu.ro, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.
 Asa ca, te invit pe 24 iunie, de la ora 19.30 in Baneasa Shopping City! Eu te astept pe terasa Grand Combo impreuna cu Alina si Norbert, stilistii centrului comercial si cu partenerii mei: Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera si te vom ajuta sa descoperi cum sa calatoresti cu stil! Ii astept pe toti cei interesati sa se inscrie la adresa conferintadana@replicavedetelor.ro," a declarat vedeta.

You Might Also Like

2 comentarii