G & H / Beneficiile naturii pentru toata familia

08:01:00

AMWAY ROMANIA a lansat noua gama pentru ingrijirea pielii G & H - o gama ce cuprinde trei categorii :  G & H NOURISH , G & H REFRESH , G & H PROTECT.

Trebuie sa mentionez ca cine descopera calitatea produselor AMWAY  va fi dependent toata viata. Asa am descoperit si eu Amway la un moment dat si acum folosesc foarte multe din produsele lor, atat cosmetice cat si cele pentru ingrijire sau casa.
Noua colecție G&H conține formule fără sulfați și cu pH echilibrat, este delicată pentru piele și, în plus, poate fi folosită pentru copiii cu vârsta de minimum 3 ani . Ambalajul este inspirat de natură și este 100% reciclabil. Fiecare colecție este creată cu propriul amestec de ingrediente naturale. 

 
G&H NOURISH+ -  hrănește și hidratatează pielea
Linia G&H NOURISH+ include gel de duș, loțiune de corp, săpun și cremă de mâini.
Include formule emoliente cu miere din floare de portocal, unt de shea și ulei din semințe de dovleac, care hrănesc și hidratează pielea.

  • Floare de portocal - cu efect de hidratare și catifelare ale epidermei.
  • Unt de shea - vă hrănește epiderma, datorită conținutului de vitamine A, E și F.
  • Ulei din semințe de dovleac - are rol antioxidant și protejează pielea împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător.

     
    G&H REFRESH+ calmează pielea uscată
    Linia G&H REFRESH+ include gel de duș și cremă de corp
    Formulele echilibrate pe bază de aloe, extract din semințe de struguri și extract de ceai verde, ajută la revigorarea și hidratarea epidermei. 
     
    • Aloe - ajută la calmarea epidermei datorită proprietăților sale răcoritoare și hidratante.
    • Extract din semințe de struguri - este un antioxidant puternic, cu proprietăți ‎‎‎‎‎de calmare, ajutând la protejarea și la revigorarea pielii.
  • Extract de ceai verde - care ajută la protejarea epidermei împotriva agresiunilor mediului înconjurător și energizează pielea.

 
G&H PROTECT+ protecție naturală pentru pielea ta
Linia G&H PROTECT+ include săpun concentrat pentru mâini, săpun solid, deodorant și antiperspirant roll-oN și deo spray.
Formulele cu extract de ceai alb, minerale naturale și extract de afine previn uscarea pielii, o protejează de impurități și îi oferă un aspect mai sănătos. 

 
 
  • Extract de ceai alb, care ajută la fortificarea pielii și protejează împotriva agresiunilor mediului înconjurător.
  • Minerale naturale, care ajută la protejarea și regenerarea epidermei.
  • Extract de afine, bogat în vitamina C și antioxidanți, care ajută la atenuarea efectelor nocive ale agresiunilor din mediul înconjurător.


Produsele din gama G&H sunt disponibile, exclusiv, prin intermediul distribuitorilor independenți Amway. Pentru mai multe informații vizitați www.amway.ro
P.S. Daca doriti sa comandati orice produs Amway,puteti sa-mi scrieti mail. 

You Might Also Like

2 comentarii