SALT OF THE EARTH DEODORANTE 100% NATURALE

13:58:00






Farmaciile Help Net lanseaza in Romania deodorantele naturale Salt of the Earth, produse de referinta fara saruri de aluminiu, care imbina eficienta dovedita a ingredientului esential al gamei: Sarea de Alaun. Sarea de Alaun este un mineral natural, fara miros, recunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene si astringente. Deodorantele Salt of the Earth au devenit lider in industria deodorantelor naturale, recomandandu-se ca antiperspirante care permit pielii sa respire, lasand porii liber. Nu lasa urme albe la aplicare si sunt potrivite veganilor si vegetarienilor.
Cu o formula pe baza de aloe vera organica si Sare de Alaun, Deodorantul Spray Natural, inhiba dezvoltarea bacteriilor cauzatoare de miros si hidrateaza in profunzime. 
 
Realizate din ingrediente 100% naturale, cele doua deodorante Clasic Stick si Rock Chick, se aplica in zona axilei dupa umezirea produsului, fiind recomandate chiar si copiilor de peste 6 ani.
Cele doua deodorante pentru femei, cu note delicate de lavanda si vanilie/ pepene si castravete si o fuziune parfumata de peste 15 extracte vegetale si uleiuri natural ofera o ingrijire delicata asupra pielii axilei.
Special adaptat nevoilor barbatilor, cu ingrediente 100% naturale, Deodorantul Pure Armour, asigura un parfum proaspat si ofera protectie de lunga durata.

                        PROSPETIME SI PROTECTIE DE LUNGA DURATA PENTRU PIELEA TA!




You Might Also Like

2 comentarii