CAMPANIA LA ROCHE POSAY

21:29:00

La Roche Posay lanseaza pentru prima data campania nationala O viata mai buna pentru tenul gras, cu imperfectiuni, in colaborare cu medici dermatologi din toata tara si vine in sprijinul persoanelor care se confrunta cu acnee, oferindu-le consultatii dermatologice gratuite.1
1 In limita locurilor disponibile, in perioada 16 octombrie – 29 noiembrie 2017.
Campania are ca scop diagnosticarea și propunerea unei scheme de tratament a acneei, precum si testarea produselor din gama Effaclar de la La Roche Posay.
 

Pana in acest moment in campanie s-au alaturat 212 medici dermatologi din toata tara, insa numarul acestora este in continua crestere. Lista medicilor implicati in campanie poate fi accesata aici: http://www.laroche-posay.ro/freefromspots (apasand butonul “Programati-va acum”).

In cadrul consultatiei dermatologice pacientii vor primi gratuit si un kit de testare Effaclar1, ce contine:
  • un esantion Effaclar Gel Spumant Purifiant 15 ml
  • un esantion Effaclar Duo(+) 3 ml
  • un voucher cu discount 10 lei la achiziția unui produs din gama Effaclar
1 In limita stocului disponibil.
 
Perioada campaniei
Perioada de desfasurarea a campaniei este 16 octombrie – 29 noiembrie 2017. Numarul locurilor disponibile este limitat. Inscrierile se realizeaza telefonic, consultand datele de contact din lista ce poate fi accesata aici: http://www.laroche-posay.ro/freefromspots (apasand butonul “Programati-va acum”). Pacientii care isi doresc sa se programeze pentru o consultatie trebuie sa mentioneze ca suna pentru o consultatie gratuita pentru acnee in cadrul campaniei La Roche Posay.

O noua platforma : Free From Spots
In plus, experții La Roche-Posay au selectat cele mai utile informatii, articole si sfaturi pentru 4 categorii diferite care se confrunta cu acneea: adolescenti, femei, barbati si parinti ai unui adolescent cu acnee.

Toate acestea se pot accesa pe platforma La Roche Posay - Free From Spots. (http://www.laroche-posay.ro/freefromspots).

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Foaarte utila campania! Asa daa. Ei si in vara fac campanii bune in colaborare cu medici dermatologi. Un mare Bravo! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. o super campanie pentru cei cu probleme!

    RăspundețiȘtergere