Elie Saab / Girl of Now

16:04:00

Sunt pasionata de parfumuri, de ceva timp studiez arta parfumiera si imi face deosebita placere sa va scriu despre un nou parfum in colectia mea - GIRL OF NOW / Elie Saab




Desigur, fiecare percepe diferit notele unui parfum, depinde de foarte multi factori - PH -ul pielii, nasul, cunostinte, .. Toti suntem diferiti, dar voi incerca sa descriu aceasta minune dupa nasul meu.


O sa incep cu o mica preistorie, cand Elie Saab lanseaza in 2011 Le Parfum , un parfum celebru deja si care s-a dezvoltat in toti anii acestia in mai multe editii limitate. Le stiu pe toate si le ador pe toate! Stiti de ce? Pentru ca toate creatiile a lui Francis Kurkdjian sunt geniale! Daca stiu cine a creat un anumit parfum, stiu clar despre ce e vorba..
Si dupa un succes enorm Le Parfum, in 2017 casa Elie Saab lanseaza un nou parfum feminin -
GIRL OF NOW, un omagiu femeii moderne, curajoase, puternice!




Sticluta parfumului este o bijuterie in sine, impodobita cu o floare albastra cu auriu, inspiratia accesoriului Elie Saab.
Fragrantica descrie acest parfum ca un oriental-floral. Piramida este destul de complexa dupa cum urmeaza:
Note de varf: mandarina, para, fistic
Notele de mijloc: floare de portocal, magnolie, migdale
Note de baza: paciuli, cashmeran [ ingredient sintetic din grupa mosc, ambra], boabe de tonka, lapte de migdale




Parfumul este pe gustul meu 100% si pe pielea mea de la inceput pana la sfarsit sa simt migdale, note dulci de tonka, para coapta, mosc, cu ceva note florale. Este un parfum gurmand, dulce, ce te invaluie in caldura lui, te incalzeste. Sa simt si note orientale de mosc. E perfect pentru sezonul rece acum, astept sa vad cum sa desfasoara vara.
Un parfum sexy, incitant, seducator... Foarte persistent atat pe piele cat si pe haine.
   Oda feminitatii - GIRL OF NOW, semnatura Elie Saab, ca de fiecare data - absolutely amazing!
Pe Instagram cititi mai multe review-uri despre parfumuri. Parfumul  inseamna foarte multe pentru o femeie, este ca si a doua identitate,o umbra ce te urmareste ... si pe cei din jur. Pur love!



You Might Also Like

2 comentarii