FOREO Ufo Smart Mask

17:54:00

Anul asta am descoperit FOREO si il declar "descoperirea anului"si preferatul anului. Va spun sincer, am pus deoparte clarisonic si in fiecare seara utilizez Foreo. Acest aparat mic si colorat este o minune, curatata tenul bine de tot si il maseaza, imi place mult. Acum il gasiti la promotii, merita sa investiti in el, va fi prietenul vostru pentru foarte multi ani acasa si in calatorii.
Dar Foreo merge mai departe si continua sa revolutioneze tendintele globale in frumusete.
Astazi, brandul suedez FOREO lanseaza cel mai nou device hi-tech de beauty, UFO, la Consumer Electronics Show in Las Vegas, facandu-l disponibil pentru precomenzi. FOREO UFO este prima masca faciala smart care ofera un tratament facial la nivel de spa in doar 90 de secunde, combinand terapia LED cu crioterapie, thermo-terapie si pulsatii T-Sonic controlate prin smart-phone-ul tau.
 

Mastile de fata au fost cel mai mare trend de beauty in 2017, fiind cel mai cautat produs al categoriei si reprezentand mai mult de 40% din vanzarile online ale companiilor de beauty la nivel global. Cu lansarea UFO, FOREO isi doreste sa declanseze o revolutie a mastilor faciale.

Noul device FOREO UFO a fost dezvoltat in secret de mai bine de 4 ani si a fost dezvaluit la CES in Las vegas, unde mii de persoane au venit sa vada aparatul revolutionary high-tech.

UFO are un pret de retail de 279 Euro, in timp ce UFO mini de 179 Euro. Pentru precomenzi pe Kickstarter, primii care vor comanda vor beneficia de un discount de 50%.
 
Tintind aceasta epidemie a mastilor de fata, FOREO demonstreaza cum UFO livreaza un tratament facial complet in doar 90 de secunde, distribuind egal esenta de masca pe toata suprafata fetei, in timp ce diverse functii permit activarea ingredientelor pentru a penetra in profunzime in straturile pielii.

Beneficiile UFO:
  • Utilizeaza tehnologia hyper-infusion, combinand incalzirea pentru a deschide porii, pulsatile T-Sonic care infuzeaza instant ingredientele in piele pentru ca apoi crioterapia sa sigileze ingredientele active si sa redea fermitatea tenului.
  • Include un spectru de terapie LED, incluzand beneficii anti ageing (lumina rosie), iluminare (lumina verde) si anti acnee (lumina albastra).
  • Fiecare tratament incorporeaza o combinatie atent aleasa de temperatura si pulsatii pentru un efect maxim si un masaj facial relaxant


Tratamentul cu mastile UFO:

Aparatul functioneaza cu mastile UFO special create din microfibra foarte subtire, special create pentru rutina de dimineata sau cea de seara.

You Might Also Like

0 comentarii