#LanguageOfLove

21:27:00

Pune-ti o dorinta in seara asta... Si fiecare stea o va indeplini, numai sa crezi!  Crede in minuni, in soarta, in viata ta, in dragoste! O sa intelegi neaparat ca acesta este EL, cel pe care il asteptai, caruia i-ai zambit uitandu-te la stele in noaptea aia cand ti-ai pus dorinta. Nu e o poveste, e realitatea ca un basm. Sunetul dragostei abia perceptibil se roteste  in valsul mintal, dragostea le-a facut fericiti, credinta le-a facut mai puternici si numai sunetul unei  melodii lipsite de griji le aduce aminte de realitate absurda. In ciuda ei, EL si EA continua sa se iubeasca unul pe altul si crede, crede..........
Stronger with YOU / pentru barbati   si Because it's YOU / pentru femei - un duet parfumat creat de casa ARMANI in 2017 .
Un duet iconic Emporio Armani ce presupune ïntruchiparea olfactorica a dragostei moderne, iubirii adevarate intre El si EA", o poveste fara sfarsit...
Georgio Armani a participat personal la dezvoltarea acestui proiect, inclusiv la designul sticlelor.



Because it's YOU- conceput pentru a combina delicatetea si puterea, o compozitie moderna  in care predomina notele de zmeura, trandafir si vanilie. Acest parfum a fost creat de parfumierul Anne Flipo.
Alaturi de Ea este El - Stronger with YOU si cand sunt impreuna, nu ai cum sa le opresti, impreuna ei pot atinge stelele! Varianta pentru barbati este creata de Cecile  Matton. E un parfum everfescent, concentrat pe note de vanilie, castane confiate, dar si note clasice de salvie si frunza de violete.



Il ador... Acest nectar dulce invaluie pielea mea, simt ca plutesc..iar tu,tu esti puternic, iubitor si impreuna vom atinge stelele.
MARIONNAUD ROMANIA va invita sa descoperiti AICI acest duet minunat, #languageoflove e cea mai frumoasa limba pe care pot vorbi oamenii. Pe pagina de FB Marionnaud Romania are un concurs unde puteti castiga acest duet parfumat minunat!
                 Totodata, va invit sa dati subscribe pe canalul oficial Marionnaud Romania.
                                                                         Iubiti-va mult!

You Might Also Like

2 comentarii